Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Ίδρυση τρομοκρατικής οργάνωσης(ΑΑΠ) (όσοι πιστοί προσέλθετε)


Με χαρά μου σας λέω ότι αποφάσισα να ιδρύσω τη δική μου τρομοκρατική οργάνωση(ΑντιΑποβλακωτικός Πυρήνας). Είδα κι απόειδα με τις κάθε λογής τρομοκρατικές οργανώσεις που υπάρχουν στη χώρα μας. Πίστευουν λέει ότι το πρόβλημα ήταν πολιτικό στη χώρα μας και άρχισαν να σκοτώνουν όποιους γούσταραν για να κάνουν κουμάντο εν τέλει αυτοί που γουστάρουν... Ρε τι λέτε... Γελώ βροντόφονα και φτύνω 3 φορές καταγής. Το πρόβλημα στη χώρα μας είναι η βλακεία!Μάλιστα,η βλακεία!!! Πραγματικά πιστεύω ότι η βλακεία που έχει προκληθεία από την έλλειψη παιδείας έχει εξελιχθεί σε μάστιγα μεγαλύτερη κι από τα ναρκωτικά. Και το ανησυχητικό είναι ότι επειδή τη συναντάμε κάθε μέρα σε όλους τους τομείς της ζωής μας με φοβερή συχνότητα, την έχουμε εντερνιστεί αποδεχτεί και τείνουμε να αποβλακωθούμε . Μερικοί άκρως επικίνδυνοι αποβλακωτικοί πυρήνες είναι οι εξής:

1) Η τηλεόραση και τα ΜΜΕ: Πραγματικά αποτελούν το πυρηνικό οπλοστάσιο της αποβλάκωσης. Με τα μεσημεριανά, τους τηλεμαϊντανούς, τις ειδήσεις του Star , το "Τόλμη και Γοητεία" που παίζει πριν καν γεννηθώ, και άλλα πολλά αποτελούν τον #1 κίνδυνο για την πνευματική μας υγεία

2) Η Εκκλησία. Κρατηθείτε λίγο πριν αρχίσετε να με κράζετε. Δεν έχω τίποτα με τον Θεό. Με τους αντιπροσώπους του επί γης τα έχω. Όσοι έχετε πάει εκκκλησία όχι για να περάσει η ώρα αλλά για να παρατηρήσετε καινα ακούσετε καταλαβαίνετε τι εννοώ. Αυτό είναι μεγάλο θέμα από μόνο του.

3) Το σχολείο: Όσο κι αν σας φαίνεται το σχολείο έχει γίνει ένας απο τους πιο αποβλακωτικούς παράγοντες στη χώρα μας. Με στείρα γνώση βασισμένη στην παπαγαλία φτιάχνουμε τους ιδανικούς βλάκες-πολίτες του μέλλοντος.


Για αρχή θα προβώ στις ακόλουθες τρομοκρατικές ενέργειες:

1) Θα βλέπω τηλεόραση μόνο όταν παίζει ο Θρύλος και έχει καμιά καλή ταινία-τσόντα.

2) Θα ελαχιστοποιήσω τις επισκέψεις μου στην εκκλησία καθώς θα πηγαίνω μόνο όταν θέλω να ακούσω αρχαία ελληνικά,βυζαντινή μουσική ή να γελάσω λίγο με αυτά που θα βλέπω.

3) Θα διαβάζω πιο πολλά βιβλία.

4) Θα ενημερώνομαι για τις ειδήσεις που γουστάρω μόνο μέσω ίντερνετ.

5) Θα σταματήσω να ασχολούμαι με την κομματική πολιτική (όχι ότι ασχολιόμουν και ιδιαίτερα)

6) Θα απαρνηθώ τον εικονικό παράδεισοτου δημοσιουπαλληλισμού


Το θέμα είναι ποιοι θα ξυπνήσουν πρώτοι ώστε να ξυπνήσουν και τους υπόλοιπους (όσους από τους υπόλοιπους θέλουν να ξυπνήσουν). Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος αλλά θα τον κάνω για χάρη του μελλοντικού μου παιδιού και για χάρη των προγόνων μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: